Merhabalar, ekteki çalışmada alt raporlar (gunlukykbtl ve gunlukykbusd) çalıştırıldığında doğru sonucu verdiği halde, Ana raporun alt raporu olarak çalıştırıldığında satırları boş görünmektedir. Yardımınızı rica ederim.
sezgin bey sağolun, ama yaklaşık 30 adet ayrı hesap var. Bu örneğe 30 hesap uyarlanmaz sanıyorum. Alt rapor olarak tasarladığımız raporların ana raporda çalışmasının bir yolu galiba anladığım kadarıyla. Sebebi nedir siz daha iyi bilirsiniz. Alt rapor olmayacaksa, bende başka bir yola yöneleyim artık.
Raporda cizgilerin gosterilmesi denince, cok fazla kurguya bagli kalmaya calistim. Burada raporun ciktisi onemli, tum hesaplara ait giren ve cikanin aciklama bolumu ile gosterilip, bir raporda gosterilmesiyi dusunulmeli. Kullanilan raporun resim olarak konuya eklenebilirse, tasarim ile daha fazla ipucu cikar. Raporu arkaplan gibi dusunulurse ve ilgili alanlari sadece yazi olarak raporda yer almasi daha uygun olabilir. cizgi.rar (Boyut: 28,12 KB / İndirilme: 69)
anaraporun alt rapor ayrinti bolumu yazi rengi beyaz kalmis. Ayrinti bolumu bicimleme ile yazdirmayi ayirdim.
Sezgin hocam nacizane bir yöntem buldum ve istediğim ana raporu aldım. Tek bir sorunum var, çıkış sütunundaki rakamlar bir türlü 1.000,00 şeklinde görünmüyor. Format uygulayamadım bir türlü, sürekli değişik hatalar veriyor. Bir bakabilirmisiniz.