Merhaba... Oluşturduğum ana form üzerinde "FORM1" adlı form içinde, gelen mesajları "Microsoft Date and Time Picker Control" vasıtasıyla takvim ile sorguya bağlı bir rapor ile raporlamaya çalıştım.Ancak sorgu hanesinde "TARİH" alanına "Between [Formlar]![Form1]![DTPicker0]![DTPicker1] And [Formlar]![Form1]![DTPicker2]![DTPicker3]" kodunu yazmama rağmen sorgu gerçekleşmedi.Bir yerde hata yapıyorum ama nerede, bulamadım. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
07-06-2011, 14:18 (En son düzenleme: 07-06-2011, 14:18 onur_can.)
Merhaba sorgulama istediğiniz kriter sadece tarih alanı mı yoksa tarih+saatmi?
Merhaba sorgulama istediğiniz kriter sadece tarih alanı mı yoksa tarih+saatmi?
Sayın Onur_Can yardımınız için çok teşekkürler. Sorgumu tarih+saat olarak yapmak istiyorum. Örneğin günün herhangi bir saatinde (09:00-13:30 ya da 14:20-23:15, vb..) ve en önemlisi hergün bir önceki günün her bir şube için raporunu almak için 09:00-09:00 arası 24 saatlik bir sorgularını yapmak istiyorum. Uygulamada takvimden sadece tarih girebildiğim için saat alanı koydum.Yani ayrıca saat alanı koymamın sebebi budur. Ne olur cahilliğime veriniz.Ama saat benim için çok önemli Sayın Onur-Can. Bu verdiğiniz kodda isteğim gerçekleşir mi? Yani bu şekilde tarih+saat sorgulayabilir miyim?
Ama eğer tarih+saat sorgulamada bu yöntemden başka bir yöntem varsa, yani yukarıdaki yöntemde saat giriş imkanı yoksa o da işime yarar. Elle başlangıç ve bitiş tarih ve saatini yazdığımda hem uzun vakit alıyor hem de bazen karışıklık oluyor. (Örn: Başlangıç 01.06.2011 09:00---Bitiş 02.06.2011 09:00) Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.